Részletek
Az emésztőrendszer védelmének alapvető összetevői:Az útifű maghéj rostoknyugtatják a nyálkahártyát, ennélfogva segítik a bélműködés szabályozását és a bélnyálkahártya stabilizálását.A transz-galaktooligoszacharidok (TOS) olyan prebiotikumok, amelyek pozitívan módosíthatják a bél mikrobiotáit a kevésbé kívánatos baktériumcsoportok rovására, és serkenthetik az immunrendszert.A béta-glükánok olyan poliszacharidok, amiket a baktériumok, gombák és élesztő sejtfalából nyernek ki; ezek jól ismert immunstimulátorok, amelyek képesek a veleszületett immunrendszert aktiválni.A vörös szil(ulmus rubra)kérge magasnyálkatartalommal bír, amely a béta-glükánokkal kombinálva csökkenti a bélrendszer irritációját és védi a bélnyálkahártyát.A szárított fű, mint élelmi rost, támogatja atrichobezoár (szőrlabda) kontrolljátés az egészséges emésztőrendszert.Adagolási javaslat:Adjon naponta 6 cm hosszú csíkot (kb. 3 gramm) a pasztából akár közvetlenül a tubusból vagy eledelhez keverve. Tápláláskor szobahőmérsékletű legyen a paszta. Kinyitás után hideg helyen tárolja. Táplálékkiegészítőmacskáknak.