TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kiegészítők

Kedvenceink helyes táplálása mellett egészségük megőrzése is rendkívül fontos feladat. Az együtt eltöltött boldog percek érdekében érdemes lehet olyan kiegészítőket beszereznünk, amelyek pótolják a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket kedvenceink szervezetében.


A kutyák és a macskák természetükből adódóan imádnak futkározni és mindenre felmászni, ha tehetik mindent megnyalnak, megrágcsálnak, megkóstolnak. Ehhez viszont erős immunrendszerre, ellenálló csontokra és az ízületeik megfelelő működésére van szükségük. A Humac, Biogance, a Re-pet-a kiváló minőségű termékei segítségedre lehetnek négylábú háziállataid egészségének megőrzésében. Kedvenceid csontjainak erősítését, szőrük és bőrük ápolását nagy mértékben elősegíthetik multivitaminjaink, valamint szőr- és bőrtápláló tablettáink, samponjaink.


Válassz ki egy márkát a felsoroltak közül, majd a szűrők segítségével állítsd be kedvenced fajtáját (kutya / macska / egyéb), a termékcsaládot (parfüm / kondicionáló sampon / száraz sampon / szem-, fül-, és szájápoló stb.), valamint a számodra megfelelő kiszerelést és árat. Webáruházunk termékpalettáján a kiegészítő termékek rendkívül széles választékban érhetők el, különböző méretű és csomagolású kiszerelésekben.

Tovább