Szűrés

Állatfaj
Kiszerelés
Gyártó
Speciális
Ár
630 Ft - 22 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Immun és Csonterősítő, vitamin, Táplálék Kiegészítő

Mi a HUMAC Natur AFM?
100 %-ban természetes anyag. Barnás-fekete színű por, oxi-humolitból (leonarditból) nyerik – azaz olyan anyagból, mely az őskori növényi eredetű anyagok természetes humifikációja során keletkezett. Illata és íze erősen a humuszos talajéra emlékeztet.
Egyedi technológiának köszönhetően nem huminsó formájában fejti ki a hatását, ezért nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik.

Mi a huminsav?
A huminsavak nagymolekulájú, polimerizált, aromás vegyületek, melyek nagyon bonyolult szerkezettel és jelentős fizikai-kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek. Szerkezetéből adódóan szinte minden vegyülettípussal képes reakcióba lépni.

Tovább
A Humac Natur AFM Liquid egy 100%-ban természetes termék, amely kelát formában tartalmazza az ásványi- és nyomelemeket, amelyek így a szervezetben könnyen felszívódnak, hogy javítsák az összes állatfaj egészségét és ellenálló képességét a fejlődés és a tenyésztés kritikus szakaszaiban. - minden háziállat számára.
Tovább
8 900 Ft
Egységár: 296 667 Ft/Kg
Szájon át adható kobalamin (B12-vitamin) tartalmú kapszulás kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak a gasztrointesztinális rendszer támogatására. 
Tovább
5 500 Ft
Egységár: 92 Ft/db
Jellemzők: - Segít javítani a szervezet védekezőrendszerét és segít a gyulladásos reakciók okozta hatások megakadályozásában. - Segít megvédeni szervezetet az agresszív külső kórokozók, paraziták mint Leishmania s. p. , baktériumok, vírusok, gombák és az immunrendszer eredetű működési zavarok ellen.
Tovább
17 900 Ft
Egységár: 149 Ft/db
Probiotikus és prebiotikus rágótabletta a bélflóra mindennapi egészségéért. Kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére. 
Tovább
9 450 Ft
Egységár: 315 Ft/db
A Flexus 10 főbb előnyei: - A legmagasabb tisztaságú, kutatáson alapuló összetevők optimális aránya - Állat-egészségügyi előírásoknak megfelelő, gazdaságos - Segít támogatni a macska csípő és egyébb izületeit - Táplálja, kondicionálja, feltölti az izületeket - Fenntartja a mobilitást - Az optimális ízületek egészséges fenntartására - Alkalmas hosszú távú alkalmazásra - Nincs mellékhatása
Tovább
8 900 Ft
Egységár: 148 Ft/db
 

Hogyan hat?
Az állat szervezetébe kerülve folyamatosan megköti a táplálékban lévő méreganyagok és allergének jó részét. Ezáltal az állat kiválasztó szervei megkönnyebbülnek és megkezdik a test regenerációját.
Helyreáll a bélflóra, ezáltal javul a felszívódás.
Hiánybetegségek esetén a mikroelemeket is leadja a szervezetnek, mivel az enzimek működéséhez fontosak a mikro- és makroelemek.
Az immunrendszer a huminsav adás hatására megerősödik, de ez nemcsak a fokozott - főleg humorális immunválasz – működést jelenti, hanem a helyes működést is.
A szervezet védekező képessége az emésztőrendszer állapotától nagymértékben függ. A huminsav az emésztőrendszer állapotát a fiziológiás állapotához közelíti, segíti.

Tovább