TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Josera

A JOSERA minőségi garancia

A JOSERA állateledelben biztos lehetsz: az első osztályú állateledel szakértőjeként több mint 75 éves tapasztalatra és szakértelemre tekinthetünk vissza. Tükrözi elkötelezettségünket és ígéretünket a Super Premium tápszerek iránt, amelyek alapján kiváló minőségű táplálékot készítünk kutyái és macskái számára. Termékválasztékunk prémium táplálékot biztosít négylábú barátai számára életük minden szakaszában.

Termékfejlesztés – Csak a legjobbat kedvencének

A kiváló minőségű állateledelnek nemcsak jó ízűnek kell lennie, hanem rendkívül könnyen emészthetőnek és meg kell felelnie kedvence egyedi igényeinek. Táplálkozási szakértőkből, valamint tudományos és szakmai szakértőkből álló csapat dolgozik együtt termékeink kiváló minőségű formuláinak kifejlesztésén, a legújabb fejlesztések alapján. Szakértőink mindig az élvonalban vannak, és elismert szakemberek legújabb tudományos kutatásait építik be tápszereink fejlesztésébe.


A legjobb alapanyagok – Minőségi garanciánk alapja

A csúcsminőség az összetevők kivételes gondos kiválasztásával kezdődik. Ezért prémium kutya- és macskaeledeleinkben csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat használunk. Nem használunk géntechnológiával módosított alapanyagokat, és soha nem használunk búzát, szóját vagy bármilyen mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert. Beszállítói szerződéseink ezt garantálják, és ezt a szempontot saját laboratóriumunkban folyamatosan figyelemmel kísérjük. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a hosszú távú és megbízható kapcsolatok fenntartásának partnereinkkel, hogy folyamatosan garantálni tudjuk a magas minőségi színvonalunkat.

Természetesen az általunk használt húskomponensek kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas állatokból származnak. A vadon élő halállományok védelme érdekében a termékeinkben található lazacot környezetbarát európai akvakultúrákból szerezzük be. Környezetvédelmi és minőségi célokra is előnyben részesítjük a regionális alapanyagokat a JOSERA prémium kisállateledel gyártása során.

Maximális biztonság a JOSERA labornak köszönhetően

A JOSERA garantálja a hibátlan, első osztályú termékminőséget. Emiatt az összes beérkező nyersanyag 100%-át házon belüli laborunkban megvizsgáljuk és elemezzük a gyártás megkezdése előtt, hogy megfeleljünk a legszigorúbb kritériumoknak és a legmagasabb minőségi előírásoknak. Minden kimenő terméket még egyszer tesztelünk a gyár elhagyása előtt, és a mintákat 5 évig megőrizzük. Cégünk megalakulása óta állateledelünk fejlesztése során soha nem végeztünk állatkísérleteket.

Élelmiszer-kémikusok, biológusok és laborspecialisták együtt dolgoznak, hogy kedvence számára a legjobb minőséget garantálják. A JOSERA termékek kiváló ízükkel, kiváló emészthetőségükkel és tolerálhatóságukkal, valamint a bőrre és a szőrzetre gyakorolt ​​jótékony hatásukkal valódi előnyöket nyújtanak négylábú barátjának. Annak érdekében, hogy minőségben eleget tudjunk tenni állításunknak, rendszeresen végezünk önkéntes, semleges ellenőrzéseket a kormány által elrendelt vizsgálatok mellett. A Josera Erbacher Service laboratóriummi akkreditációval a tesztelők hivatalosan is igazolták, hogy a laboratórium megfelel a vizsgálólaboratóriumok lehető legmagasabb nemzetközi minőségi szabványának.

JOSERA - Fenntarthatóság minden területen

Mindennapi tevékenységünk középpontjában mindig a környezet, a természet, az állatok, az embertársaink és a jövő nemzedékei iránti felelősségünk áll. Ezért a fenntarthatóság minden aspektusát – gazdaságot, ökológiát és emberiséget – egyetlen célba tömörítettük: 2020-ra teljesen klímasemlegesek legyünk. E cél elérése érdekében fenntarthatósági stratégiánk ígéretet jelent, hogy ellensúlyozzuk az általunk termelt összes CO2-kibocsátást. Emiatt aktív partnerként támogatjuk a Ntakata-hegység erdőmegőrzési projektjét a Carbon Tanzania és a myclimate együttműködésében.

Környezetvédelmi munkánk optimalizálása érdekében folyamatosan teszteljük minden folyamatunkat és termékünket környezet- és energiairányítási rendszerünk részeként. Például az erőforrás-hatékony termelés és a környezetbarát szállítás fenntarthatóan csökkenti üzleti tevékenységünk környezeti hatását. Az energiatakarékosság és a CO2 -kibocsátás csökkentése érdekében végzett tevékenységeinkért és elkötelezettségeinkért már számos díjat kaptunk.

2018 -ban a JOSERA volt az első állateledel -gyártó, amely fenntarthatósági jelentést tett közzé. Ez a jelentés megfelel a Global Reporting Initiative (GRI) irányelveinek. Az Ön érdekeit szem előtt tartva a JOSERA családi vállalkozás az egészséges táplálkozás, a fenntarthatóság és a költségtudatosság, valamint a valódi minőségirányítás mellett áll. Ez egy ígéret, amiben bízhat!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft