TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Macskatáp

A cicák ízlésvilága egészen különös és változékony, hiszen olykor a legfinomabb falatokat is a tányér szélén hagyják. Nagy körültekintést igényelhet a megfelelő macskaeledel kiválasztása. Éppen ezért azon gyártók termékeit forgalmazzuk, amelyeket kedvenceink előszeretettel fogyasztanak, mint például a vitaminokban gazdag Farmina vagy az ínycsiklandozó Carnilove.


Ha a cicád kevesebb vizet fogyaszt, mint amennyit kellene, akkor a nedvesebb, szaftos tápokat ajánljuk, amelyek valamennyi vizet is tartalmaznak, így csökkenthető kiskedvenced kiszáradásának kockázata. Ellenben, ha úgy gondolod, hogy a Te cicád elegendő vizet fogyaszt, akkor nyugodtan adhatsz neki száraz tápot is, esetleg a kettőt felváltva.


Nincs két ugyanolyan macska, mint ahogy ember sem, éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy kísérletezz. Ez az egyetlen járható út ahhoz, hogy megtudd kedvenced mit szeret és mit nem.


Válassz ki egy márkát a felsoroltak közül, majd a szűrők segítségével állítsd be kedvenced életkorát (kölyök / felnőtt / senior), az érzékenységeit (étel intolerancia, emésztési gondok, hízásra hajlamosság stb.), a testméretét (kistestű / közepes testű / nagytestű vagy az ezek közti átmenetek egyike), valamint a számodra megfelelő kiszerelést és árat. Webshopunk termékpalettáján a macskaeledelek között megtalálhatóak a kisebb (100 g / 300 g) kiszereléstől a közepes (1-5 kilogrammos) csomagoláson át egészen a nagy (10 kilogrammos) méretű csomagolásig.

Tovább