TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Minden sikeres megrendelés után, hűségpontokat írunk jóva regisztrált megrendelőinknek! ---> klikk ide <---

Blog

Rólunk

2021.02.22 16:54
Rólunk

Kedves Látogatónk!

 

Üdvözlünk Téged az Állattáp.hu webshopban.

 

Hogy is kezdődött ez az egész, miért is jött létre a webshop, kik is vagyunk mi, mik is a céljaink?

 

Mi egy egyszerű állatrajongó család vagyunk, egy anya, egy apa, két gyerkőc, két kutyus és végül, de nem utolsó sorban egy cicus gazdijai, kiknek az állatok iránti szeretete végigkísérte az életét. Dolgoztunk kutyaiskolában segédként, részt vettünk munkakutyák tréningelésében, tanítottuk saját kutyáinkat, szívünkön viseltük más kedvencek sorsát és igyekeztünk életüket a lehetőségeinkhez képest boldogabbá, jobbá tenni. Gyermekkorunk óta, rajongunk minden szőrös, tollas, kicsi, nagy, csaholó, nyávogó, csiripelő vagy éppen csak akváriumban úszkáló – mászkáló barátunkért.

A webshop ötlete is ezen szenvedélyünkkel kapcsolatos ötlet továbbgondolása révén született meg. Az alap ötlet egy sokkal szűkebb termékspaletta internetes piactereken történő árusításán alapult. Elhatároztuk, hogy nemcsak egy vagy két terméket forgalmazunk egy szűk vásárlói körnek segítve ezzel, hanem megpróbálunk kiszolgálni minőségi eledelekkel és kiegészítő termékeinkkel egy szélesebb állatbarát kört.

Eladásra kínált termékeink megválasztásakor igyekszünk szem előtt tartani, hogy kizárólag általunk jónak ítélt, megbízható gyártóktól származó, minél inkább töltőanyagmentes, vitamindús száraz és nedves eledeleket kínáljunk vásárlóink kedvencei számára. Másrészt pedig törekszünk rá, hogy kereskedőként a piaci elvárásoknak minden szempontból megfeleljünk, ami sajnos nem egyszerű a webáruházak világában. De nem lehetetlen. Mi nem felejtjük el, hogy honnét jöttünk és miért csináljuk ezt az egészet.

De mégis miben vagyunk mások, mit tudunk adni, amit más nem? Miért építjük webshoppunkat és mik a céljaink?

Ha nálunk vásárolsz, nem egy multi cég igazgatójának a nyaralását segíted elő. Bevételeink egy részével állatmenhelyeknek szeretnénk segíteni, egy részével egy állatorvosi rendelőt, egy mozgás terepeutát és egyéb olyan szervezeteket, embereket fogunk támogatni, akiknek életcélja és nem csak bevételi forrása az, hogy jobbá tegye, segítse kedvenceink életét. Mi is nagyon sokat kaptunk tőlük, felnézünk rájuk és mint írtam, nem felejtjük el honnét jöttük. Ha pár zsák táppal jobbá tehetjük életüket, ha pár jutalomfalattal, egy kis labdával segíthetjük gyógyulásukat, mi lehetőségeinkhez képest ezt meg fogjuk tenni.

Kaposvári székhelyünk révén, a vonzáskörzetünkben ingyenesen kiszállítjuk egy héten egy nap a megrendelt termékeket, ezzel is támogatva azokat a gazdikat, akiknek megterhelő eljutni a boltig és onnét hazacipelni egy zsák tápot kedvenceik részére. Környező településeinkre minimális, gyakorlatilag benzin áron szállítunk saját autókkal, annyiért amennyirét egy pizzát sem nagyon visznek ki. Így szeretnénk biztosítani a környezetünknek az ingyenes vagy a csomagküldő partnereinknél alacsonyabb kiszállítási költségeket.

Köszönöm neked, hogy elolvastad ezt a kis bemutatkozást. Regisztrálj be oldalunkra és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess munkásságunkról, híreinkről, akcióinkról.

Üdvözlettel: Az Állattáp.hu webshop csapata, kiknek kedvence a kedvence...!

Kedvenceink, akik nagy lelkesedéssel végzik munkájukat mint minőség ellenőrök, biztonsági szolgálat és mától a panaszosokkal is ők foglalkoznak :)

Maya éd BodyBodyCirmiMayaMunkaközi Szünet